Fa'aauau pea ona Aga'i i luma ma Toe Tu'u Atu — Qingte Group Na toe filifilia e avea ma Ta'ita'ifono o le Konafesi Lona Fa a le Komiti Fa'atonu Axle.

"O le uluai fonotaga a le Fonotaga Muamua a le Konafesi Lona Fa a le Komiti Faatino o le Axle Committee a Saina Asosi a le Au Gaosi Taavale" na faia i Qingdao, Shandong Province ia Tesema 3, 2020. Yao Jie – sui failautusi aoao o le Asosi a Saina a Aufaipisinisi Taʻavale, Ji Yichun - sui peresitene ma le failautusi aoao o le Qingte Group, ma le taʻitaʻifono o le Konafesi Lona Tolu a le Komiti Faatino o Axle Komiti a Saina Asosi a le Aufai Taavale, Ji Guoqing - peresitene fesoasoani o le Qingte Group, Yang Zhaohui - peresitene fesoasoani o le Qingte Group ma isi sui atoa e 70 na auai i le fonotaga e aofia ai sui peresitene, faatonu, sui o sui auai, ma failauga asiasi.

O Yao Jie, o le sui failautusi aoao o le Asosi a Saina a le Aufai Taavale, na ia tuuina atu se lauga taua e iloilo ai le tulaga o loo i ai nei le pisinisi tau taavale a Saina.I le taimi nei na ia faia se auiliiliga ma faʻamatalaga i le tulaga o le maketi o taavale i le lumanaʻi.Ona ia tuʻuina atu lea o taʻiala fou ma faiga mo galuega talafeagai a le Fono Tele a le Komiti Faʻatonu a le Axle Committee.

O Ji Yichun, sui peresitene ma le failautusi aoao o le Qingte Group, ma le taitaifono o le Konafesi Lona Tolu a le Komiti Faatino o Axle, na lipotia le galuega a le Konafesi Lona Tolu a le Komiti o Axle.

Na talia e le fonotaga ni talosaga se fa: "le Lipoti o Galuega a le Konafesi Lona Tolu a le Komiti Faatino o Axle", "O Tulafono Faatonutonu o Galuega a le Konafesi Lona Fa a le Komiti Faatino" ma isi.Na pasi uma i latou i le fa'aali o lima.I le taimi o le fonotaga, na palota ai sui auai e filifilia sui o le Konafesi Lona Fa a le Komiti Faatino.Qingte Group Co., Ltd. na filifilia e avea ma taitaifono o le Konafesi Lona Fa a le Komiti o Axle;Na tofia Ji Yichun e avea ma faatonu, ma Ji Guoqing na filifilia e avea ma failautusi aoao o le Konafesi Lona Fa a le Komiti Faafoe o le Axle Committee a Saina Association of Automobile Manufacturers.

Qingte Group Co., Ltd. na toe filifilia e avea ma taʻitaʻifono o le Konafesi Lona Fa a le Komiti Faatino o le Axle Committee, lea na faʻaleleia atili ai le faʻailoga ma le taʻuleleia o le Qingte Group, ma faʻamaonia ai foi le tiute fou ma galuega fou a Qingte Group i le taʻitaʻia. le fa'amaopoopoina o le atina'e o le alamanuia axle.

"Faaauau pea ona agai i luma ma toe alu ese."O le Fono Lona Fa a le Komiti Fa'atonu a le Axle o le a fa'aauau pea ona tautua i le alamanuia axle, fausia le fa'avae ma puipuia le fiafia i ana pisinisi.Ina ia sili atu le tautuaina o ana pisinisi ma sui auai, na faʻamautinoa e le komiti e faʻaauau pea ona taʻitaʻia ma faʻalauiloa le alamanuia, ma tatala ai se auala mo le faʻafouina ma le atinaʻeina o pisinisi.E le gata i lea, na latou pipii atu i le taʻiala o le eletise e fai ma taʻiala, faʻaauau pea ona faʻaleleia a latou lava, faʻatinoina atoatoa le matafaioi o le alalaupapa ma le soʻotaga, faʻaleleia pea le tulaga lelei ma le tulaga o le auʻaunaga, ma faʻalauteleina le faʻamaoni.Faatasi ai ma se foliga fou, tiute fou, ma le sao fou, sa noatia le komiti e faʻamalosia le faʻalapotopotoga o le au i luga o le tulaga maualuga mo le vave iloa o Saina o se atunuʻu alualu i luma taavale.


Taimi meli: Aukuso-31-2021
Auina atu Fesili
Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.
su'esu'e nei