O Le Ta'avale Gooseneck lea e mafai ona fa'ate'aina e foliga vao, ae e aoga

Afai na e manatu e tutusa uma taavale toso, e leai.E ese mai i le eseesega i le va o paʻu fusiua, uili lona lima ma kusi, o loʻo i ai se eseesega tele i le lelei ma le maualuga o mea fou mai le tasi gaosi oloa i le isi.O le Davis Industries e foliga mai o loʻo taulaʻi tele i le mea mulimuli, aua o lenei uaea kusi e mafai ona faʻaaogaina ma le siʻi i luga o le hydraulic e manaia tele.
Ina ua ou vaai i le vitio demo o Black Diamond Unlimited na aliali mai i luga o laʻu fafaga Instagram, e tatau ona ou taʻutino atu sa ou le mautonu.O lenei mea na tosina atu i ai loʻu mafaufau, ae o le a le aoga o nei masini faʻalelei mo tagata e ave taʻavale?I se faapuupuuga, o le tali o le saogalemu.
O pa'u eletise o lo'o pulea e le fa'atonuga lima.Ua leva ona i ai se tulaga maualalo, ma o le taimi lava e tatala ai le ulu o le taavale toso, o lona pito pito i luma e paʻi teisi i le eleele.E le mana'omia ni pa'u ma e mana'omia ai le tele o le fa'asao i le taimi o uta.
So'o se tasi na utaina se ta'avale i luga o se ta'avale masani e iloa o mea uma lava, e aofia ai ma le ta'avale, e matete.I se tasi taimi, ina ua ou utaina se 1963 International Loadstar i luga o se taavale toso kusi o loʻo faʻapipiʻi i le 2008 Super Duty, na luluina vaega mai lalo o le pulou o le Ford.E le tupu lena mea i le taavale toso a Davis Industries.E pei o le gaioi o le fa'atonuga i masini mamafa, e taofi i luga.
E mafai fo'i ona toso tele ona o lo'o i ai fua fa'atatau o uta o le 10,000, 12,000, ma le 16,000 pauna.O taofi e eletise, e pei o se pikiapu.O lenei ituaiga o taavale toso o loʻo faʻavasegaina o se Removable Gooseneck (RGN) ma e sili atu ona taatele i le lalolagi o rigs tetele.I nei tulaga, e lelei mo le tosoina o uta tetele.
Mulimuli ane, o le David Industries RGN lava ia e sili atu le mama nai lo isi taʻavale tutusa.Fai mai le kamupani, o le tele o ua kusi e 26-futu le mamafa o le 8,500 i le 10,500 pauna, ae o le mamafa lea e 6,400 pauna ma o loʻo tumau pea le mamafa tutusa.O se tala fiafia lenei mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e tosoina atili i se mea laʻititi nai lo se semi-trailer, pe a mafai ona latou pulea le mamafa o le toso faʻatasi ma le au taʻavale e oʻo atu i tua.I se faapuupuuga, mama i le manaomia.
O se taavale toso fa'apitoa ma 16,000 lb axles fa'atau atu mo le tusa ma le $45,000.E tasi le Black Diamond Unlimited o loʻo faʻatau atu, ma e foliga mai o loʻo i ai se isi mo le tau tutusa i Virginia.E mafai ona e fa'atau pe leai, ae ose oloa lelei tele.


Taimi meli: Aukuso-30-2022
Auina atu Fesili
Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.
su'esu'e nei