Ua toe maua mai e leoleo o Tukwila fualaau faasaina ma tupe e tali atu ai i valaau mai le taavale toso mafolafola na gaoia

Na fa’ailoa e le Ofisa o Leoleo i Tukwila, o le aso Tofi na te’a nei na maua mai ai e Leoleo ia fualaau fa’asaina ma tupe, ina ua maua se telefoni mai se ali’i na ia fa’ailoa mai, o lo o tosoina e le ta’avale ta’avale le latou ta’avale mafolafola na gaoia.
Na'o le tea o le 1:00 i le aoauli, na maua ai e leoleo se telefoni o loʻo tosoina le taavale toso i le 6800 poloka o South 180th Street.
Ina ua latou taunuu, sa latou mauaina se taavale taʻavale o loʻo paka i luga o se fua i le nofoaga o le fesiitaiga o Bow Lake, ma se tamaloa ma se fafine i totonu.
O le taavale na matua faaleagaina i le foeuli ma e le o se alii po o se tamaitai.
O le taavale toso mafolafola, o lona VIN na vali ma solo ese, na maua na gaoia, ae o le mea moni, e le o le taavale toso a le tagata na valaau muamua i le 911.
O alii ma tamaitai i totonu o le SUV e iai tusi saisai.I le taimi na faia ai su’esu’ega a Leoleo, na maua ai e Leoleo se vaega tele o le fentanyl, methamphetamine ma le cocaine, atoa ai ma se tinoitupe tetele.
Na ta’utino uma le ali’i ma le fafine i leoleo, sa la tagofia fualaau fa’asaina.Na ave i latou i le falemaʻi mo le iloiloga ina ia ave i le falepuipui e lesitala ai i latou.
© 2022 Cox Media Group.O lea nofoaga ose vaega ole Cox Media Group Television.Aoao e uiga i galuega ile Cox Media Group.I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te talia ai tu'utu'uga o la matou Maliega Fa'aoga ma Faiga Fa'alilolilo ma malamalama i au filifiliga e uiga i filifiliga fa'asalalauga. Pulea Fa'atonu Kuki |Aua le fa'atau atu a'u fa'amatalaga


Taimi meli: Aukuso-23-2022
Auina atu Fesili
Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.
su'esu'e nei